Site pictogram Eindhoven-Actueel

RTL Z en DenkProducties lanceren avondseminars ‘Doordenkers’

Eindhoven EvoluonDenkProducties en RTL Z gaan door het hele land avondseminars organiseren, gericht op ondernemers de stappen willen maken. Tijdens de bijeenkomsten, welke georganiseerd worden op iconische locaties, nemen topsprekers het woord.


In Eindhoven zal het Evoluon het ‘podium’ zijn en wel op 1 juni. Eindhoven is hiermee de eerste locatie. Vervolgens worden Groningen (Infoversum, 2 juni), Amsterdam (Concertgebouw, 3 juni) en Den Haag (World Forum, 25 juni) aangedaan.

Ondernemers: slimmer leiderschap

Het onderwerp is ‘Slimmer Leiderschap. Ondernemers krijgen nieuwe inzichten gericht op hun werk, bedrijf en verdere loopbaan. Vragen die onder meer beantwoord worden zijn: “Hoe kan ik meer impact realiseren als leider?” en “Hoe kan ik meer bereiken met dezelfde mensen?”


RTL Z en Denkproducties bleken beiden dezelfde gedachte te hebben. Hans Janssen, de oprichter van DenkProducties licht toe dat al langer werd gedacht aan een laagdrempelig format met de focus op ondernemers, maar dan wel op topniveau. Toen bleek dat RTL Z dit ook van plan was, werden de handen ineen geslagen.

Meer informatie: www.doordenkers.nl

Mobiele versie afsluiten