Site pictogram Eindhoven-Actueel

FeelGood Market, de kerstmarkt editie

Feelgood MarketOp 17 en 18 december organiseert de FeelGood Market een speciale kerstmarkt in de VDMA gebouwen aan de Vestdijk 27 te Eindhoven. De FeelGoodMarket is het hele jaar populair en heeft ook dit jaar weer een heuse kerstmarkt editie. Met heel veel originele, handgemaakte en aparte artikelen. Daarnaast is er natuurlijk ook van alles te doen en te eten en kun je genieten van goede live muziek.




Voor iedereen die op zoek is naar een origineel kerstcadeau met een fijn verhaal, lekkernijen en traktaties voor de kerstdagen of wel een FeelGood dagje kan gebruiken. Met heel veel inspiratie, fijne live muziek, een ‘feelgood’-sfeer en fijne mensen. De FeelGood Market is een lifestyle Market met handgemaakte en originele producten, lekker eten uit alle werelddelen, inspirerende ideeën, massage, workshops en live muziek.

Workshops en entertainment tijdens de Kerstmarkt

Foto shoot, Tarot kaarten legging, Middeleeuw straattheater met Professor Bombastic, Reading, Visagie, Gezichtsbehandeling, Gratis Kinder knutsel plein, HondenLuisteraar, Paranormaal gesprek, Energetische behandeling, Henna Art, Tai Chi, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Schminken, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen, Sjoelen.

Live Muziek

Data en tijden

Zaterdag 17 december en zondag 18 december 2016
Op beide dagen van 12:00 tot 18:00 uur

VDMA-gebouwen
Vestdijk 27
5611 CA Eindhoven

Gratis entree

Meer informatie: FeelGood Market

Mobiele versie afsluiten