Site pictogram Eindhoven-Actueel

Eindhoven: Stad van Innovatie en Slimme Mobiliteit

Eindhoven is dé stad van innovatie. Van vooruitgang en vooral samen sterker staan. En die innovatie heeft ook betrekking op slimme mobiliteit. Eindhoven gaat daarin voorop. Dat beperkt zich niet alleen tot de elektrische bussen die de stad rijk is. Want slimme mobiliteit betekent op allerlei manieren beter omgaan met je vervoerskeuze. In Eindhoven gaat men vol voor autodelen.Maar waarom een deelauto? Simpel. Niet iedereen heeft zelf een auto, maar heeft er vast en zeker wel een keer eentje nodig. Voor verhuizingen, autovakanties, een tripje naar de bouwmarkt of een gezinsuitje bijvoorbeeld.

Verhuurmaatschappijen zijn vaak omslachtig, ver weg of duur. Een deelauto biedt dan dé oplossing. Je huurt bijvoorbeeld bij SnappCar gewoon een auto van iemand bij jou in de buurt. Deze deelauto heb je simpel en snel geregeld, is volledig verzekerd en vooral voordelig. Een auto huren in Eindhoven wordt daarmee een van de leukste en duurzaamste manieren van vervoer.

Autodelen helpt namelijk het klimaat en je straat. Voor iedere deelauto in jouw buurt zijn er 10 auto’s minder nodig op de weg. Dat betekent meer ruimte voor groen in jouw wijk, veel minder CO2 uitstoot en minder files. Eindhoven zet in op slimme mobiliteit, jij ook?

Liever bijverdienen met je eigen private leaseauto? Naast een auto huren bij SnappCar kun je ook jouw eigen auto verhuren. Heb je nog geen auto dan is er een nieuw concept: SnappCar Private Lease. Hiermee heb je de beschikking over je eigen private lease auto én mag je deze via SnappCar verhuren. De voordelen van private leasen zijn bekend: een auto voor een laag maandtarief en je onderhoud, reparaties en verzekeringen zijn inclusief. Het resultaat mag er ook zijn: met private lease via SnappCar verdien je al snel tot €350 per maand extra. Bekijk de nieuwste aanbiedingen via de link hierboven.

Mobiele versie afsluiten