Site pictogram Eindhoven-Actueel

Culinaire wandeling bij Walking Dinner in Eindhoven

Een culinaire wandeling in de Eindhovense binnenstad

Op 15 september vindt een culinaire wandeling in het centrum van Eindhoven plaats, genaamd Walking Dinner. Tijdens de wandeling worden diverse horecagelegenheden aangedaan. Tijdens de wandeling geniet u van de sfeer van de Eindhovense binnenstad.


Zeven topgerechten
Tijdens het Walking Dinner maakt u tijdens een prachtige kleine wandeling kennis met een zevental aansprekende Eindhovense restaurants. Bij elk restaurant krijgt u een signaturegerecht voorgeschoteld, oftewel het visitekaartje van chefkok, inclusief een bijpassend drankje. Walking Dinner is geschikt voor alle leeftijden en gezelschappen. Walking Dinner is een mooie gelegenheid voor een gezellige, culinaire dag uit voor gezinnen, families, vriendengroepen of collegae.

Ontdek zeven unieke restaurants
De deelnemende restaurants zijn weloverwogen geselecteerd. Alle restaurants dragen namelijk op eigen wijze bij aan de kunst en cultuur van Eindhoven. Tevens mag u rekenen op een zeer gevarieerd 7 gangenmenu. De wandeltocht leidt u namelijk onder meer langs Franse, Japanse, Italiaanse en Chinese keuken. Elk restaurant is uniek. Denkt u hierbij aan een restaurant dat klassieke kookstijlen presenteert in een chique setting of een locatie omringd door kunstwerken. Ook geniet u bij één van de deelnemende restaurants van livemuziek. De restaurants die u tijdens het Walking Dinner bezoekt, zijn Mi Dica, MOOD, de Oude Rechtbank, Sopranos, Vestdijk 47, Kookkunsten by Docters Art en Lounge 8.


Aanmelden
Entreekaarten zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar à € 49,50. via www.walkingdinner.nu  en via de deelnemende restaurants. De prijs is inclusief een gerecht met drankje bij de zeven restaurants. Hierbij kunt u zelf aangeven met hoeveel personen u wenst deel te nemen.

Mobiele versie afsluiten