Koopzondagen in Eindhoven

Wanneer is er in 2015 een koopzondag in Eindhoven? Elke zondag!
Voorheen was het iedere eerste zondag van de maand koopzondag in het centrum van Eindhoven. De winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.Elke zondag = koopzondag

Vanaf januari 2014 mogen de winkels in de binnenstad van Eindhoven, de Bergen én koopcentrum de Hurk voortaan elke zondag geopend zijn. Dit wil zeggen iedere zondag! Het is dus voortaan altijd koopzondag. De winkelier krijgt hierin de vrijheid om wel of niet op te zijn op zondag, raadpleeg daarom de website van de winkel om te bekijken of deze ook daadwerkelijk geopend is. Gemiddeld zijn 80 tot aan 90% van de winkels geopend. Vooral de kleinere winkeliers willen nog wel eens gesloten zijn op zondag. De grotere winkelketens zijn nagenoeg altijd wel geopend op zondag.

Koopzondagen supermarkten 2015

Koopzondag in het centrum van Eindhoven

In Eindhoven is het ook mogelijk om op zondag boodschappen te doen. Tot en met oktober hebben diverse supermarkten toestemming om op zondag geopend te zijn. Meer informatie tref je op supermarkt open op koopzondag.


Koopzondagen in Winkelcentrum Woensel (WoensXL)

Winkelcentrum Woensel

Sinds jaar en dag kent Eindhoven een tweede locatie voor een heerlijk dagje winkelen: Winkelcentrum Woensel, ook wel WoensXL genoemd. XL is het zeker!  Met circa 150 winkels, boordevol grote merken, staat WoensXL garant voor een gezellig en succesvol dagje winkelen. WoensXL is iedere eerste zondag en laatste zondag van de maand geopend van 12 to 17 uur.  Tevens is het elke vrijdag koopavond tot 21.00 uur.

Vrijdag 09.30-21.00 (koopavond)
Koopzondag: iedere eerste én laatste zondag van de maand 12.00 tot 17.00 uur.

Bekijk hier informatie over openingstijden en koopzondagen bij WoensXL.