Koopzondagen in Eindhoven

Wanneer is er in 2014 een koopzondag in Eindhoven? Elke zondag!
Voorheen was het iedere eerste zondag van de maand koopzondag in het centrum van Eindhoven. De winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.


Vanaf januari 2014 mogen de winkels in de binnenstad van Eindhoven, de Bergen én koopcentrum de Hurk voortaan elke zondag geopend zijn. Dit wil zeggen iedere zondag! Het is dus voortaan altijd koopzondag. De winkelier krijgt hierin de vrijheid om wel of niet op te zijn op zondag, raadpleeg daarom de website van de winkel om te bekijken of deze ook daadwerkelijk geopend is.

Koopzondagen supermarkten 2014

Koopzondag in het centrum van Eindhoven

In Eindhoven is het ook mogelijk om op zondag boodschappen te doen. Tot en met oktober hebben diverse supermarkten toestemming om op zondag geopend te zijn. Meer informatie tref je op supermarkt open op koopzondag.


Koopzondagen in Winkelcentrum Woensel (WoensXL)

Winkelcentrum Woensel

Sinds jaar en dag kent Eindhoven een tweede locatie voor een heerlijk dagje winkelen: Winkelcentrum Woensel, ook wel WoensXL genoemd. XL is het zeker!  Met circa 150 winkels, boordevol grote merken, staat WoensXL garant voor een gezellig en succesvol dagje winkelen. Waar de binnenstad kiest voor de eerste zondag van de maand is het in Winkelcentrum Woensel koopzondag op elke laatste zondag van de maand. In de decembermaand worden normaliter extra koopzondagen gepland. Tevens is het elke vrijdag koopavond tot 21.00 uur.

Bekijk hier informatie over openingstijden en koopzondagen bij WoensXL.